اعلان تحديث بيانات

30 October 2017, 12:56 pm

إعلان هام

على جميع الطلبة المتوقع تخرجهم في الفصل الدراسي الأول من العام الجامعي 2017/2018 تحديث بياناتهم لدى مكتب الخريجين حيث يتوجب تسليم المستندات الرسمية المطلوبة يدويا لدى القسم وأيضا إرسال نسخة إلكترونية عن طريق الإيميل الرسمي This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

المستندات المطلوبة هي :

1. نسخة صالحة عن البطاقة المدنية من الأمام والخلف. (مع ضرورة وجود الأصل للمطابقة)
  2. نسخة عن جواز السفر + صورة صفحة الإقامة للطالب الغيركويتي
  3. صورة طبق الأصل عن الشهادة الثانوية
  4. معادلة الثانوية العامة من الإدارة العامة للتعليم الخاص للثانويات الأجنبية أو من خارج الكويت
  5. نسخة مصدقة من كشف درجات الجامعة او الكلية التي درس فيها الطالب قبل التحاقه

بالجامعة إذا قام الطالب بإجراء عملية معادلة مقررات في الجامعة.

1. يجب ان تكون جميع الوثائق المطلوبة مصورة تصوير ملون

ملاحظة : لا يمكن اعتماد شهادة اي طالب خريج لم يقم بتسليم المستندات الخاصة به لقسم الخريجين وان اي تأخير في التسليم يتحمل الطالب مسؤولية التأخير في استلام شهادته .

أخر موعد لتسليم الوثائق هو الخميس 28/12/2017

Important Notice

Please be informed that all expected graduate students for the first semester of the academic year of 2017/2018 are required to update their information at the graduation office. Students are required to hand in a hard copy of their official documentation at the graduation office and should also send a soft copy through This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Required documents:

• Valid civil ID copy front and back. (Original should be present)
  • Valid passport copy + Residency copy for Non-Kuwaiti students.
  • A certified copy of a student’s high school certificate.
  • An official high school equivalency paper from The Ministry of Private Education for English certificates or any other transcript from outside Kuwait.
  • Certified university or college transcripts if students have had an equivalency of courses in the university.
  • All documents photocopied should be colored

Note: Graduation certificates cannot be certified by The Ministry of Higher Education if official documentation are not submitted to the Graduation Office and the University will hold no account to any delay of these certificates.

• The last date to submit documents will be on Thursday 28/12/2017.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat

Upcoming Events